2021 Senesinde PlayStation 3 Oyun Konsolu satın alınır mı? - TeknoMega - Güncel Yazılım ve Teknoloji Haberleri

POPÜLER YAZILAR

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28/11/2021

2021 Senesinde PlayStation 3 Oyun Konsolu satın alınır mı?

Ülkemizin son dönemde ekonomik durumunun kötüye gitmesi nedeniyle konsolların fiyatları oldukça yükseldi. Bizde bu yüzden bu yazımızda 2021 yılında PlayStation 3 oyun konsolu satın alınır mı? Sorusuna cevap aradık...

2021 Senesinde PlayStation 3 Oyun Konsolu satın alınır mı?


PlayStation 5 konsolu gibi yeni nesle büyük başarı ile satış rekorları kırarak çıkış yapan konsolu satın almak istemeyen oyuncular, PlayStation 3 konsoluna veya benzerlerine yöneliyorlar. PS3 konsolu bu sebeple hala günümüzde çoğu oyuncunun evinde bulunan bir konsol haline geliyor. Biz de bu yazımız ile 2021 senesinde PS3 konsolunun hala alınıp alınmayacağını, sunduğu özellikleri karşılaştırarak sizlere sunmaya çalıştık.

HD Kalite ve Yüksek Performans Ses Deneyimi

Xbox 360 ve Nintendo Wii, konsolları eski model disk teknolojileri ile çalışmakta. Ancak; PlayStation 3 konsolu ise Blu-Ray teknolojisini kullanarak yüksek performanslı disk sürücüsü kullanan tek oyun konsoludur dönemine göre. Bu nedenle PS3’e Blu-Ray filmler ve oyunlar olmak üzere iki farklı avantaj sağlamaktadır biz kullanıcılara. Bu diskler tüm bunların yanında daha yüksek veri tutuyor. Bu sayede PlayStation 3 oyun konsolu için daha az disk gerektiriyor.

2021 Senesinde PlayStation 3 Oyun Konsolu satın alınır mı?


PlayStation 3 konsolu, 1080p görüntü kalitesini sunmaktadır. Bunun yanında DVD‘leri HDTV‘nizde daha iyi görünecek hale getiriyor. Bu şekilde yüksek kalitede HD sinyalleri için HDMI bağlantısı imkanı sağlar. Ayrıca; yüksek görüntü kalitesi ile beraber kaliteli ses de geliyor.

Ücretsiz Oyunlara Sahip Bir Konsol

PlayStation 3 konsolunda oyunlar büyük bir fiyat sıkalası içeriyor. Ancak PS3 konsolunda bir açık bulunmakta. Bu sayede PS3’ü kırdırarak ücretli yapımlara ücretsiz bir şekilde erişime imkanı sağlamak mümkün. Bu yüzden konsol, pek çok kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

Ancak, bu yolun güvenilir ve etik olmadığını söylemeden geçmeyelim. Bu durum emek hırsızlığına sebep olduğu için, PS3 konsolunu kırdırma işlemi, güvenilir bir işlem değildir. Cihazınızda güvenlik problemlerine yol açabileceğini unutmayın.

Oldukça Sağlam Oyun Kütüphanesine Sahip

PlayStation 3, PlayStation 4 ve PlayStation 5‘in çok sayıda ve çeşitte oyun kütüphaneleri bulunmakta. Ancak PlayStation 3 konsolunda diğer iki konsolun sahip olmadığı, Japon geliştiriciler tarafından geliştirilen oyunlar yer alıyor. PlayStation 3 konsolunda çıktığı dönemin en iyilerinden olan Metal Gear Solid 4God of War 3Little Big Planet ve Gran Turismo 5 gibi büyük yankı uyandıran oyunlar yer almakta.

Oldukça Sağlam Oyun Kütüphanesine Sahip


PlayStation 3 oyun konsolunda yer alan Japon bağımsız yapımlarını da unutmamak gerekiyor. Pixel Junk MonstersEveryDay ShooterThe Last Guyve Linger in Shadows gibi oyunlardan çeşitli yazılımlara kadar birçok seçenek içinde barındırıyor.

Diğer Konsollara Kıyasla Daha Ucuz

PlayStation 3 konsolunun fiyatı rakipleri olan Nintendo Wii ve Xbox 360 ile aynı sıkala da olmasına rağmen daha stabil çalışmaktadır. Xbox 360‘da Wifi üzerinden oyun indirmek için bir kablosuz yükseltme kitine ihtiyacınız var. Ancak; kablosuz ağ PlayStation 3 ve Wii‘de yerleşik olarak biz kullanıcılara sunuluyor. 

Konsolunuzda oynamak için yeni oyunlar ve videolar indirmek isterseniz Xbox 360 ve Wii konsolların da ek depolama alanı almanız gerekebilir. Fakat PS3 konsolunda hiç sorun değil.

Diğer Konsollara Kıyasla Daha Ucuz

PlayStation 3 oyun konsolu günümüz konsollarına göre elbette daha ucuz. Zaten fabrikadan yeni çıkmış sıfır ürün artık piyasaya sürülmüyor. 

İkinci el sitelerden PlayStation 3 konsolunu alabilirsiniz. Ancak bu noktada dikkatli olmalısınız.

Sizler PS3 konsolu hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Son olarak konsolu satın alabileceğiniz güvenilir siteye; buradan ulaşabilirsiniz. 

1 yorum:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here