Microsoft Office'in Windows 11 Sürümü Nasıl Olacak? - TeknoMega - Güncel Yazılım ve Teknoloji Haberleri

POPÜLER YAZILAR

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

10/07/2021

Microsoft Office'in Windows 11 Sürümü Nasıl Olacak?

Windows 11 işletim sisteminin yayınlanan ön izleme sürümü ile, yeni Office uygulamaları da geliyor. Kullanıcıların Office Insider yazılımı ile ulaşabilecekleri yeni Office uygulamaları, yeni tasarımla gelmektedir. Bununla beraber uygulamalar, 64 bit Arm tabanlı sistemlerle de uyumlu olacak. Microsoft Office'in Windows 11 Sürümü Nasıl Olacak?

Microsoft Office'in Windows 11 Sürümü Nasıl Olacak?


Amerika merkezli teknoloji ve yazılım şirketi Microsoft, gece saatlerinde Windows 11'in işletim sisteminin ilk ön izleme sürümünü yayınladı. Bu sürüm ile Windows 11'i için merakla bekleyen milyonlarca kişi, Windows Insiders aracılığıyla Windows 11 işletim sisteminin şimdiye kadarki en gelişmiş sürümü ile tanışma imkanı yakaladı. Yüklü gelen uygulama ve yazılımları incelemeye başlayan kullanıcılar, Office uygulamalarının da Windows 11 işletim sistemi ile gelen yeniliklerin etkisinde olduğunu gözlemlediler.


Windows 11 işletim sisteminde olan Office uygulamalarını inceleyen insanlar, Office yazılımının hem tasarım hem de performans açısından gelişmiş olduğunu gördüler. Bu da biz kullanıcılar için çok iyi bir haber. Bu nedenle, yeni Office uygulamaları 64 bit Arm sürümüyle biz kullanıcılara sunulması planlanıyor. Bununla beraber belge oluşturmak isteyen kullanıcılar, artık yeni özeliklerle beraber karanlık ya da aydınlık tema tercihinde bulunabilecekler. Ayrıca bu yeni sürüm, tasarım açısından sadeleştirilmiş ve güzelleşmiş gibi duruyor.

Microsoft Office'in Windows 11 Sürümü Nasıl Olacak

Windows 11 işletim sistemi için yapılmakta olan Microsoft Office'in en önemli özelliği, hiç şüphesiz 64 bit Arm sürümüyle gelecek olmasıdır. Özellikle de Arm tabanlı cihaz kullanımı işinize yarayacak gibi görünmekte. Bununla beraber Microsoft Office'in henüz beta da olan yeni sürümü, Arm destekli cihazlara yazılım olarak gelecek. Bu da emülatör kullanma zorunluluğunu ortadan kaldıracak gibi görünüyor. Başta performans olmak üzere işlevselliğini artıracak bu yeni işletim sistemi.


Microsoft Office yazılımın son sürümünü kullanmak isterseniz şayet, Office Insider programına dahil olmanız gerektiğini unutmayın. Yalnızca Windows 11 işletim sistemini indirmek, ofis yazılımlarını deneyimlemeniz için yeterli değil. Ayrıca kullanıcılar, beta sürümü yüklemeden önce bilgisayarda hali hazırda yüklü olan tüm Office yazılımlarının kaldırılması gerektiğini söyleniyor. Aksi takdirde yazılım çalışmamaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here