Samsung Galaxy A21S İncelemesi! - TeknoMega - Güncel Yazılım ve Teknoloji Haberleri

POPÜLER YAZILAR

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

02/08/2021

Samsung Galaxy A21S İncelemesi!

Bu yazımızda Samsung firmasının ekonomik model olarak piyasaya sunmuş olduğu A serisi telefon ailesinin; Galaxy A21S modelini inceleyeceğiz.

Samsung Galaxy A21S İncelemesi

Çift sim girişine sahip Samsung Galaxy A21S modelinde sizi bekleyen birçok yeni avantaj bulunmaktadır. Kamera, ekran ve görüntü kalitesi gibi öne çıkan teknik özelliklerde bir çok piyasadaki rakiplerine göre yüksek puan alan Galaxy A21S, modeli bizlere daha fazla yenilik ve daha fazla detay sunmaktadır. Telefonu ne için kullanırsanız kullanın yeni gelen özellikleriyle beklentilerinizi karşılayacak özelliklere sahiptir. Güney Koreli şirket olan Samsung Galaxy serisi üzerine yıllardır çalışıyor ve gün geçtikçe son modellerinde neredeyse mükemmel bir pil ömrü ve kullanıcı dostu olarak da eşsiz bir ekran biz kullanıcılara sunuyor. Yeni bir telefona ihtiyaç duyanlar ya da özelliklerini merak edenler için Samsung Galaxy A21S özelliklerini detaylıca inceledik! Şimdi detaylarını sizlerle buluşturuyoruz.


Samsung Galaxy A21S Teknik Özellikleri Nelerdir?

Samsung Galaxy A21S Teknik Özellikleri Nelerdir?

Galaxy A 21S hafıza bakımından iki seçenek ile beraber geliyor. 64 GB ve 128 GB olarak sunulacak olan iki farklı depolama seçeneği arasından beklentilerinize göre tercih yapabilirsiniz. Çift sim kart girişine sahip olması sayesinde hem iş dünyasında hem de kişisel  ihtiyaçlarınızı düşünerek telefonunu tercih edebilirsiniz. Geniş ekranı ve gelişmiş kamerası da bu Galaxy A 21S modelinin sevilen özellikleri arasında yer almaktadır. Teknik detaylara yakından bakmak isterseniz listemizi inceleyebilirsiniz.

  • Ekran Boyutu: 6.5 İnç
  • Dahili Depolama: 64 GB.
  • Bellek (RAM): 4 GB.
  • Batarya Kapasitesi: 5000 mAh.
  • Hat Sayısı: Çift Hat.
  • Hızlı Şarj: Var
  • 5G: Yok
  • 4.5G Desteği Var

Samsung Galaxy A21S Tasarımı Nasıl?

Samsung Galaxy A21S Tasarımı Nasıl?

Telefonun tasarımına ilk olarak göz attığımızda oldukça sade ve hoş hatlara sahip bir model görünmektedir. Galaxy A 21S tasarımında kullanılan renkler seçenekleri arasında beyaz, siyah ve mavi yer alıyor. Rahat bir tutuş açısından model ince ve zarif hatları ile göz kamaştırıyor. Ekran boyutu ne kadar büyük görünse de kullanım sırasında ekstra bir ağırlık oluşturmuyor. Canlı ve klasik renkler arasından size en çok hitap edeni seçerek kullanabilirsiniz. Beyazın sadeliği, lacivertin dinamizmi ve siyahın klasikliği ile Samsung Galaxy A 21S göze hitap etmeyi başarıyor. Bu renk seçeneklerinden bizim favorimiz ise; kesinlikle siyah renk oluyor. Parlak ve holografik arka yüzeyi düşünülünce siyah ayrı bir göz kamaştırıyor.


Samsung Galaxy A21S Kutu İçinden Nelerle Beraber Geliyor?

Samsung Galaxy A21S Kutu İçinden Nelerle Beraber Geliyor?

Samsung Galaxy A 21S modelinin kutu içeriğine göz atacak olursak; telefonun yanında bir USB kablosu ve şarj adaptörü bulunmaktadır. Samsung Galaxy A21S modeli hızlı şarj özelliği sayesinde hızlıca telefonunuzu kullanıma hazır hale getirebiliyor. USB kablosu ile uyumlu cihazlar üzerinden veri aktarımı yapabileceğiniz gibi güç adaptörü olmadan da şarj da edebileceğinizi unutmayın. Ayrıca 1 adette kutudan Samsung'un giriş ve orta seviye modellerinden alıştığımız kablolu kulaklık çıkıyor. Başlangıçta ses deneyimi olarak işinizi görse de ileride daha güçlü bir kulaklık almak isteyebilirsiniz.  
 

Daha Geniş Ekran

Daha Geniş Ekran

Samsung Galaxy A 21S modeli büyük ekranı ile sinema keyfi yaşamak isteyenlerin telefon tercihi A21S olmalıdır. Sonsuz-O Ekranı sayesinde çok daha fazla ekran sizin kullanımınızda olacak. Çerçeve oranını geniş tutan Samsung bu sayede kullanıcıya daha kullanışlı bir ekran deneyimi sunmayı hedefliyor. HD+ sayesinde izlemek istediğiniz aksiyon filmleri, dizileri ve çok daha fazlasını sinema edasıyla izleyebilirsiniz. Bu telefon kaçmaz.

Mobil Güvenlik

Mobil Güvenlik


Samsung Galaxy A21S, güvenlik önlemleri açısından Samsung Knox’u teknolojisi ile gelmektedir. Bu teknoloji Galaxy A21S modelini kullanmaya başladığınız ilk günden itibaren otomatik olarak etkinleşiyor. Parmak izi okuyucusu ise modelin arka kapağında bulunan dairenin üzerinde yer almaktadır. Parmağınızı hızlı bir şekilde buraya koyarak telefonunuzun kilidini anında açabilirsiniz. Ayrıca; yüz tanıma özelliğini kullanmak isteyenler de olabilir. Bu sayede tek bir bakış ile telefonunuzu güvenli olarak açmanızı sağlayacaktır.

Uzun Saatler Yetecek Pil Gücü

Uzun Saatler Yetecek Pil Gücü

Telefonun pil gücünün uzun saatler dayanması günlük hayatta kullanım deneyimi için önem arz etmektedir. İsterseniz uzun saatler internet üzerinde video izleyin ya da oyun oynayın Samsung A21S modeli 5.000 mAh pili sayesinde sosyal medyada dolaşmaktan uzun dakikalar süren telefon konuşmalarına kadar sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Piliniz düştüğü zamanlarda hızlı şarj özelliğini kullanarak kısa bir süre içinde şarjınızı maksimum hale getirebilirsiniz. 


Üstüm Kamera Performansı

Üstüm Kamera Performansı

Telefon ile günlük hayatınızda "fotoğraf ve video" çekmeyi şayet seviyorsanız Samsung Galaxy A21S ihtiyaçlarınızı karşılayacak kamera performansı ile gelmektedir. Son dönemlerde çoklu kamera tasarımından yararlanan Samsung bu modelinde ise dörtlü arka kameraya tasarımına yer vermiştir. Geniş açılı fotoğraflar çekmeyi sevenler için geniş açılı bir lens bulunmaktadır telefonda. Bu sayede yerinizden hareket etmeden daha geniş alanın fotoğrafını çekebilirsiniz. 48MP Ana Kamera geniş görüş açısına ek olarak bir de parlaklık ve netlik sunmaktadır. Günün hangi saati olursa olsun istediğiniz netlikte fotoğraf kareleri çekebilirsiniz.


Odak noktanızı siz keşfederek olağanüstü öz çekimler yapabilirsiniz. 2MP Derinlik Kamerası sayesinde çekim öncesi ve sonrası çekmek istediğiniz derinliği belirleyebiliyorsunuz. İsterseniz her daim kendinizi öne çıkarın. Samsung Galaxy A21S modeli sayesinde çekmiş olduğunuz tüm fotoğraflarınızı sizi yansıtsın! Gündüz çekim yapmak isteyenler için ön kamerada yüksek çözünürlük kullanılıyor. 

Son olarak ürünün videolu incelemesine bakmak isterseniz alt bölüme eklediğimiz videomuzu izlemeyi unutmayın. Yeni incelemelerde görüşmek üzere.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here